Emisiuni trecute

Alexandru Mironov! A avut amabilitatea de a veni la emisiunea Interentul ştie tot, să ne răspundă la toate curiozităţile ce ne-au trecut prin minte, ba chiar să ne mai ofere şi una-două picanterii. Iar acum emisiunea va stă din nou la dispoziţie. Vizionare plăcută!

Alin Panc! Greu de definit care este, real vorbind, prima impresie pe care acest actor ţi-o face… E, daca vreţi, ca la Superman: o fi pasăre, o fi avion, o fi serios, o fi doar hâtru, o fi actor, o fi pasionat de istorie sau… o fi cu mult mai mult decât toate aceste lucruri la un loc? Vizionare plăcută!

Nicuşor Dan! Dacă lucrurile ar fi stat altfel, am fi putut anunţa o ediţie a emisiunii cu Primarul General al Capitalei realizată înainte de alegeri. Însă tot putem spune că ediţia pe care vi-o propunem spre aducere aminte a fost cu unul dintre cei mai înfocaţi iubitori ai Bucureştiului.

Mihai Balko! Artist plastic din tânăra generaţie, cu alte viziuni, cu alte concepte şi evident, cu alte standarde. Asta e ediţia în care, parafrazând vorba aia cu „Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie”, Robert n-a vrut în ruptul capului să vadă Nomazi acolo unde lui i s-a parut că există Păşitori Imperiali. 🙂 Vizionare plăcută!

Silviu Biriş! A fost o prezenţă extrem de plăcută în studioul nostru, chit că el, studioul, era în reamenajări. Însă căldura emisiunii va face, suntem convinşi, ca decorul să cadă pe planul 2, 3, 4… Vizionare plăcută!

Maria Gheorghiu! Supranumită Joan Baez a României, şi asta nu de noi ci de francezi, Maria Gheorghiu a fost invitata specială a emisiunii Internetul ştie tot? într-o zi nu mai puţin specială, adică pe 8 martie. Vizionare plăcută!

Distinto! Sau, dacă vreţi, Tavi, Marius şi Mihai. Trupa a cântat în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias şi au participat la finala naţională a Eurovision acolo unde au reprezentat alegerea publicului. Vizionare plăcută!

Rudel Obreja.  230 de meciuri boxate din care 215 câştigate, reuşind primul K.O. din istoria boxului amator cu cască. Vizionare plăcută!

Neagu Udroiu: Ambasador? Scriitor? Jurnalist? Sau din toate câte puţin? Un posibil răspuns în cele ce urmează. Vizionare plăcută!

Cristi Dumitraşcu a venit la Internetul ştie tot? şi în virtutea prieteniei dintre el şi realizator. Cum arată cei doi prieteni când deapănă amintiri, unele dintre ele comune? Dupa cum se vede 🙂 Vizionare plăcută!

Claudiu Crăciun a fost numit Vocea Pieţei Universităţii. A refuzat, de la un moment dat încolo, prezenta la emisiuni tv. A ales cu grijă apariţiile în doar câteva emisiuni iar printre ele s-a numărat şi Internetul ştie tot? Vizionare plăcută!

Continuăm seria reluărilor cu Sebastian Lăzăroiu, cel care a acceptat invitaţia emisiunii în data de 28 februarie. Vizionare plăcută!

Începem seria de emisiuni în reluare cu prima difuzată la TV H 2.0 dar şi la HFM. Primul invitat a fost Remus Cernea. Vizionare plăcută!

Reclame

Un răspuns la Emisiuni trecute

  1. cristinutza zice:

    Puneti si emisiunea cu Marius Bodochi? Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s