Despre echipa emisiunii

Dați-mi voie să vă salut, aşa cum obişnuiesc de câte ori ne întâlnim, fie la Radio fie la TV, cu deosebită stimă, respect şi multă consideraţiune. Trecut-au zilele, dar şi nopţile, unele mai fierbinţi decât altele (sic!) şi iată-ne cu arme şi bagaje într-o nouă grilă la Radio HFM dar şi la TV H 2.0. Adică, să zicem aşa, moment de înnoire… Da? Păi dacă-i pe d-astea, înnoire să fie, am zis şi noi, cei de la emisiunea Internetul ştie tot? şi ne-am înnoit. Însă nu oricum ci pe sistem de nuntă americană. Adică ceva vechi, mă rog din vechea echipă (prezentatorul, Robert Tache, că n-am găsit altul mai bun 😉 ), ceva nou (redactorul Antonio Glodeanu iar prestaţiile lui de excepţie le descoperiţi în fiecare postare pe blog), ceva împrumutat (producătorul, Daniel Paraschiv, pe care l-am împrumutat de la TV cu tot cu experienţa lui de peste 10 ani de televiziune).

(Aici o să punem poza cu echipa 😉 )

Rămăsese problema chestiei albastre. Răutăcioşii au zis ca aia e situaţia în care ne găsim… în ţară. Dar noi nu i-am luat în seamă şi am decis că albastrul îl luăm din sigla radioului prezentă mereu în studio. Şi gata, înnoirea-i completă. Aaaaaaa!!! Mai e ceva de adăugat. Nici locul în grila TV H 2.0 nu ne-a mai plăcut aşa tare astfel încât am „migrat” spre week-end. Ceea ce înseamnă că ne vom vedea sâmbăta şi duminica pe la orele prânzului iar de auzit, în premieră la Radio HFM, ne vom auzi lunea şi marţea de la ora 12. Ar mai fi ceva de spus? Categoric da, însă a vom face, cu subiect si predicat in fiecare week-end la TV H 2.0, pe blog, dar şi la Radio HFM.

Nu ne rămâne decât să-i salutam cu drag pe cei ce ne-au urmărit şi până acum şi să le spunem bun venit celor care abia de acum încolo vor afla de la noi dacă şi mai ales cât ştie Internetul despre personalităţile invitate.

Şi ar mai fi ceva: daca vă place ceea ce facem, nu ezitati sa ne daţi un like pe pagina noastră de Facebook.

Şi dacă tot am început să vă salut aşa cum o fac la radio, închei în acelaşi mod: Până la proxima reauzire (şi mai nou revedere) vă doresc tot binele din lume. Măcar în suflet!

Reclame

Un răspuns la Despre echipa emisiunii

  1. Nanda zice:

    Mult succes, Robert! , … si daca ai nevoie de un corespondent din Suedia, sa imi dai de veste, ca sa imi depun un CV.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s