Maria Radu: „Prezentul este cel mai important”

Încă o dată, emisiunea „Internetul ştie tot?” vă propune să aflăm cât de mult ştie sau nu internetul despre invitaţii noştri. Astăzi, la HFM, precum şi la TVH 2.0 a venit chiar de ziua ei, cântăreaţa Maria Radu! Adică, pentru a fi clari încă de la început, ziua Mariei este pe 5 noiembrie, ceea ce coincide în mod fericit, spre marea bucurie a lui Robert Tache (sic!), cu premiera radiofonică a emisiunii. La TVH 2.0, o sărbătorim cu o zi mai devreme 🙂

Cu numeroase difuzări la postul nostru de radio, în special pentru piesele „Zbor” şi „Miss Everything„, invitata noastră, Maria Radu, se poate mândri şi cu participarea la celebrul concurs Eurovision, unde a cântat piesa „All this time„.

Pentru cei care se întreabă ce mai face Maria Radu şi dincolo de cariera ei muzicală, vă putem spune că aceasta lucrează şi la o grădiniţă. „E o experienţă extrem de frumoasă, îi învăţ cântece, cuvinte noi, asta pentru a se dezvolta frumos. E o mare plăcere, un schimb de energii benefic”, ne spune Maria Radu.

Dacă tot suntem chiar de ziua ei, invitata noastră ne povesteşte că la o aniversare nu s-a lăsat până nu i-a pus pe prietenii săi să gătească. Tot în legătură cu „mâncărurile”, vă spunem ca de 6 ani Maria Radu este vegetariană. „La mine a pornit de la o repulsie, când mă aflam într-o bucătarie… Fierbea într-o oală un pui şi clar nu mi-a picat bine ceva. Atunci mi s-a rupt filmul. Nu mi-am impus ceva, dar pur şi simplu nu am mai putut. Ca să fiu extrem de sinceră, în 6 ani am mâncat doi mici”, ne povesteşte Maria Radu.

După o lungă discuţie despre mâncare pe care preferăm să nu o reproducem aici, asta ca să nu vă facem pofta 🙂 … Maria Radu îl complimentează pe Robert Tache: „Eşti cel mai informat moderator ever”.

Ajungem, din nou, la întrebarea celebră a emisiunii, şi anume „Ce nu ştie internetul despre Maria Radu?”, aceasta ne povesteşte că are o pisică. „Am văzut o pisică în scara blocului, foarte mică, avea bronho-pneumonie. La început nu am luat-o, însă fratele meu, când a ajuns acasă, mi-a spus că la uşa noastră e o pisică. Nu l-am crezut. Însă era adevărat. Urcase după mine, tocmai la etajul 7”, ne povesteşte invitata noastră. Am mai avut câini şi nu credeam că mă pot îndrăgosti de o pisică. Acum am devenit şi fan pisică.

Cântăreaţa Maria Radu îşi propune pentru viitorul apropiat să lanseze încă o melodie. „Probabil mulţi nu ştiu că am abordat şi stilul dance acum câţiva ani, cert e că noua piesă are un mesaj în care se vor regăsi, cred eu, mulţi oameni, de la puşti până la oamenii maturi. Astfel, melodia este una antrenantă şi dinamică, are şi elemente de hip-hop. Sper să placă multor oameni”, spune Maria Radu la „Internetul ştie tot?”.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Cantareti și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s