Raluca Băbăligea: „Anul acesta pe 15 septembrie am fost cerută de soţie”

Chiar dacă a venit toamna şi ne-am îndepărtat puţin de activităţile sportive, „Internetul știe tot?” s-a gândit să vă aducă în această ediţie un sportiv multi-premiat atât în competiţiile naţionale, cât şi în cele internaţionale (poate și din cauza faptului că ne gândim că lui Robert Tache nu i-ar strica puțină mișcare 😉 ). Şi ca să vedeţi că sportul nu e doar pentru cei bine dezvoltaţi, în special cu muşchi, ci pentru fiecare dintre noi, am invitat-o astăzi în studioul HFM pe Raluca Băbăligea, instructor şi antrenor sportiv, ba chiar campioană mondială de două ori (China – Nanjing, 2006, precum şi în Germania, 2005, locul I la jocurile mondiale în proba de Trio).

Şi să nu credeţi că invitata noastră s-a rezumat doar la sport. Raluca Băbăligea este prezentă şi în cadrul televiziunii, în emisiunea Matinal 2.0, de la postul TVH 2.0, are de asemenea o activitatea destul de intensă pe internet şi putem adăuga faptul că nici de filme invitata noastră nu a stat departe. „The Wind in the Willows” (2006) este filmul în care Raluca Băbăligea a apărut.

După o discuţie despre internet în care invitata noastră spune că apreciază Facebook-ul, însă nu este „obsedată de el”, trecem la curiozitatea noastră şi anume de ce Raluca Băbăligea nu s-a făcut antrenoare. „Ca sportiv sunt câteva avantaje, însă cum gimnastica aerobică nu este un sport olimpic, toate premiile sunt înjumătăţite, aşadar financiar nu ar fi chiar ce trebuie”, ne spune Raluca Băbăligea.

Despre viaţa de sportiv, invitata noastră ne povesteşte că cel mai greu este să faci reclamă sportului de performanţă – gimnastica aerobică, oamenii neştiind exact care este diferenţa dintre această gimnastică de performanţă şi aerobica de masă.

La întrebarea deja celebră a emisiunii, Ce nu știe netul despre tine?, de această dată aflăm despre Raluca Băbăligea că s-a logodit. „Anul acesta, pe 15 septembrie, am fost cerută de soţie de către Victor, iubitul meu. În iunie anul viitor vom face nunta”, ne spune invitata noastră la „Internetul știe tot?”.

În ceea ce priveşte prezenţa Ralucăi Băbăligea în filmul „The Wind in the Willows„, aceasta ne povesteşte că ar repeta oricând experienţa. „Totul a început când am aflat că aveau nevoie de cascador, trebuie să recunosc că au fost 2 zile întregi de filmare, dar a fost extrem de plăcut. Aş repeta oricând experienţa”, declară invitata noastră.

Mai merită să vă spunem că Raluca Băbăligea a făcut parte şi din
Trupa Aeros, o combinaţie între coregrafie, dans contemporan şi teatru. „Am intrat în această trupa în 2002, pot să vă spun că Aeros cuprinde circa 20 de sportivi din gimnastica aerobică şi ritmică, numai români.  Am performat în America, în Asia, în Europa dar niciodată în România.  Turneele au reprezentat o experienţă extraordinară. Aveam teatre pline unde până şi muzica era live. Cred că am avut săli în care erau, la o singură reprezentație 4.000 sau 5.000 de spectatori. Îmi pare totuşi rău că nu a fost făcut şi la noi în ţară”, mărturiseşte Raluca Băbăligea, în emisiunea „Internetul știe tot?„.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Sportivi și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s