Adrian Păduraru: „Cred că un om este definit de emoţiile şi de aspiraţiile lui”

Internetul știe tot? continuă, în studioul HFM, să îţi aducă invitaţi numai unul şi unul, iar astăzi nu facem excepție şi îţi aducem din nou un artist din fabuloasa lume a celei de-a 7-a arte. Facem cunoştinţă în această ediţie cu un actor român important, prezent în filme precum „Declaraţie de dragoste”, „Extemporal la dirigenţie”, „Clanu’ Sprânceană”, precum şi în mai recentul „Bună! Ce faci?”. Cu alte cuvinte, astăzi invitatul lui Robert Tache la „Internetul știe tot?” este Adrian Păduraru.

Invitatul nostru a debutat cu rolul „Un soldat” în piesa „Diavolul şi bunul Dumnezeu” de J. P. Sartre, în regia maestrului Silviu Purcărete, la Teatrul Mic din Capitală, Adrian Păduraru absolvind în 1984 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică.

Subiectul cu care „spargem gheaţa” este inevitabil, internetul. Adrian Păduraru nu se declară un fan al acestui mijloc de comunicare, dar se împacă destul de bine cu el. „Nu iubesc internetul, însă îl apreciez. Sunt aproape ca un tip de 20 de ani în ceea ce priveşte navigarea pe internet, deşi acolo nu sunt cele mai bune surse pentru a descoperi o informaţie”, ne spune invitatul nostru încă din primele minute ale emisiunii.

Se pare că Adrian Păduraru a știut foarte clar înca din fragedă pruncie către ce vrea să se îndrepte. La doar opt ani, deşi nu avea un concept clar al termenului, intuiţia îl făcea să aprecieze această artă pentru bucuria pe care le-o aduce oamenilor atunci când te afli pe scenă. „Cred că intuiţia mea de atunci dădea o definiţie mai bună a teatrului decât cele date de oamenii cu adevărat maturi”, mărturiseşte Adrian Păduraru.

„Sunt recunoscător lui Dumnezeu că fac ceea ce îmi place… şi mai sunt şi plătit pentru asta”, spune Adrian Păduraru în emisiunea „Internetul știe tot?”.

Abordăm apoi capitolul lung din viaţa invitatului nostru, şi anume teatrul. Ajungem la primele momente, atunci când Adrian Păduraru a venit la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. „Trebuie să recunosc faptul că eu veneam din altă lume. Ideea mea despre ce înseamnă teatrul era una romantică, idealistă. Ceilalţi colegi ai mei erau mult mai conectaţi la realitate. Consider că sunt un actor mai mult intuitiv decât cerebral”, mai spune Adrian Păduraru.

La întrebarea „Ce nu ştie internetul, astăzi, despre Adrian Păduraru?”, invitatul nostru recunoaşte încă o dată că nu este un iubitor al internetului. „Cred că internetul nu are cum să ştie emoţiile mele, asta deoarece cred că un om este definit de emoţiile şi de aspiraţiile lui”, spune Adrian Păduraru, în emisiunea „Internetul știe tot?”.

„Şi… Internetul nu ştie că visul meu de 20 de ani este ca ceilalţi oameni să spună despre mine: «E un om bun»„, ne mai spune invitatul nostru.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Actori și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s