Dinu Maxer: „Chiar dacă tu vrei să faci ceva, nu depinde întodeauna de tine…”

Emisiunea „Internetul știe tot?” şi-a propus astăzi să vă aducă la HFM, precum şi la TV H 2.0 un cuplu din lumea muzicală, cunoscut în mod special din show-bizz-ul românesc: Dinu și Deea Maxer.

Putem spune că lansarea lui Dinu în lumina reflectoarelor s-a produs  în anul 1999, odată cu debutul în trupa de băieți, că așa era atunci, AXXA, alături de Mihai Onilă, Sorin Raia și Adrian Filip. De asemenea, Dinu Maxer nu e străin nici de platourile de televiziune și asta nu în calitate de invitat ci de realizator, după calculele noastre având la activ vreo 6 producții dintre care amintim: „Tip Top Mini-Top” (TVR 2) sau „Doctor de Inimă Albastră” (TVRM).

Încă de la începutul emisiunii, Robert Tache intră în miezul lucrurilor, „internetul” fiind primul subiect pe care îl abordează, asta deoarece ambii invitaţi au pagină de Facebook, precum şi website. Deea Maxer recunoaşte că mai postează câteva informaţii şi poze despre Dinu Maxer, în lipsa acestuia, pe pagina sa de Facebook. Dar să nu credeţi că nu există înţelegere în familia Maxer. Chiar fanele care vor să-l salute pe Dinu prin intermediul email-ului o salută chiar şi pe soţia acestuia, cel puţin aşa ne spune Deea în cadrul emisiunii „Internetul știe tot?”.

Şi cum întrebările sunt multe, ajungem si la un subiect mai intim, dupa ce aflăm de pe internet de câte ori pe săptămână fac cei doi dragoste: Deea zice de 14 ori pe săptămână, Dinu de 6 ori, așadar îi rugăm să ne explice putin. „Am fost la un eveniment monden unde un reporter a venit și ne-a întrebat de câte ori facem sex. Nu am vrut să-i răspundem în mod serios, așa că am făcut o glumă, dar s-a ajuns departe. Cred că trebuie să existe o limită”, ne spune Deea Maxer.

Și ajungem inevitabil și la momentul în care cei doi s-au cunoscut. Deea ne povestește că l-a  remarcat cu adevărat pe Dinu Maxer la un bal al bobocilor. „Ne-am întâlnit pe scenă, când eu eram în clasa a IX-a”, ne spune Deea Maxer. Dar de plăcut îl plăcea de când îl văzuse la televizor făcând bungee jumping într-o emisiune tv. Un alt moment interesant, de această dată doar din viața lui Dinu, este și donația pe care acesta a făcut-o pentru un centru de copii din Sinaia, mai exact după ce a participat la un târg de bărbați unde el a fost licitat cu suma cea mai mare de către Mihaela Rădulescu. Și deși Robert Tache a insistat asupra întâlnirii de după licitație, Dinu, galant, a pasat elegant subiectul. E limpede că trebuie să-l invităm din nou. Poate fără Deea? 😉

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Cantareti și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s