Valentina Ionescu, director executiv Miss Univers România: „Un concurs de frumuseţe te ajută să te disciplinezi”

Emisiunea „Internetul ştie tot?” a revenit din vacanţă şi îţi propune din nou să te întâlneşti cu invitaţi de marcă, pe care ai ocazia să îi vezi la TV H 2.0, precum şi să îi asculţi la HFM. Ca de fiecare dată, gazda emisiunii, Robert Tache, nu se va feri să afle de la invitaţi ce nu ştie internetul despre ei, o întrebare la care, din câte am văzut, nu se răspunde atât de uşor pe cât s-ar putea crede.

În această primă ediţie, după vacanţă şi multe grade celsius, ne-am gândit să vă facem o surpriză şi să le invităm pe Larisa Popa, Miss Univers România 2011, precum şi pe Valentina Ionescu, director executiv Miss Univers România.

Şi să nu credeţi că e vorba doar despre frumuseţea prezentă, concursul Miss Univers având o istorie cât se poate de însemnată. Totul a început în anul 1926, momentul primei competiţii de acest tip, la iniţiativa unei firme de costume de baie. Valentina Ionescu ne povesteşte că şi România a participat atunci cu Magda Demetrescu, prima Miss România. Însă ulterior problemele de natură religioasă, dar şi economică au forţat suspendarea acestui concurs până în anii ’50.
România a revenit şi ea în această competiţie după căderea comunismului.

Despre Larisa Popa putem spune că este o femeie cât se poate de determinată, asta dacă ţinem cont că a avut tăria să participe de trei ori la concursul Miss Univers România. Ea este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret şi, de asemenea, a urmat şi specialitatea de asistent de farmacie a Şcolii Postliceale Medicale. Luna mai 2011 a fost una importantă pentru Larisa, moment în care se decide să vină în Capitală şi să-şi încerce încă o dată norocul şi forţa la concursul Miss Univers România.

Chiar dacă la prima încercare nu a fost chemată nici măcar la preselecţie, Larisa Popa se impune mai târziu prin dimensiunile ei, 88/62/93, la o înălţime de 1,75 metri, şi câştigă titlul de „Miss Univers România 2011„. Dacă o întrebi pe Larisa ce a fost cel mai dificil la acest concurs, răspunsul pe care îl primeşti e următorul: „Mi-am dorit foarte mult să ajung acolo şi nu pot spune ca a fost ceva dificil… dar dacă mă gândesc puţin, deoarece sunt o persoană căreia îi place să doarmă mai multişor, cele 5 ore de somn de care aveam parte în cantonament, ei bine, a fost mai problematic”.

Concursul Miss Univers acceptă la nivel internaţional şi pretendente la titlu care au operaţii estetice, însă Valentina Ionescu a hotărât ca toate fetele din România, care căştigă titlul intern, să fie cât se poate de naturale. „La nivel internaţional sunt acceptate operaţiile estetice, însă din cauza mea am vrut mult să menţin în România obligativitatea ca pretendentele la titlu să nu aibă operaţii estetice”, ne spune Valentina Ionescu.

În ceea ce priveşte importanţa concursului Miss Univers pentru o femeie, Valentina Ionescu afirmă că este un lucru cât se poate de benefic deoarece ajută persoana să se disciplineze.

„Înainte să te înscrii la un concurs de frumuseţe trebuie să te documentezi destul de bine, contează mult seriozitatea şi cultura generală. Trebuie să arăţi şi să fii sănătosă din toate punctele de vedere”, spune Valentina Ionescu la HFM.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Miss și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s