Maria Radu: „Îmi place să experimentez şi să lucrez cu oameni deschişi”

Am încercat şi astăzi să vedem dacă Internetul ştie tot? chiar deţine toate informaţiile despre invitaţii săi. Iată-ne încă o dată în studioul HFM cu  un nou invitat de seamă! De data aceasta, Robert Tache  s-a aflat în prezenţa talentatei cântăreţe, Maria Radu.

Când vine vorba de subiectul site personal, artista recunoaşte că nu se ocupă ea de el şi că nu simte nevoia să-l updateze frecvent. „Aş updata site-ul dacă aş veni cu o piesă nouă, un concert”.

Cu această ocazie,  Maria Radu anunţă că va lansa în curând o nouă piesă. Noutatea constă în faptul că artista a ales să abordeze un nou gen muzical: dance. Cântăreaţa ţine să menţioneze că acest lucru nu presupune şi o schimbare de look. „Aceiaşi Mărie, cu altă pălărie!”

Când zici Maria Radu, zici o voce foarte bună! Cu toate acestea artista regretă că nu a fost niciodată nominalizată la un premiu pentru voce.

În discuţia cu artista, Robert Tache a adus vorba şi despre formaţia din care Maria Radu a făcut parte, Van Noizz. Cântăreaţa îşi aminteşte cum s-a simţit la destrămarea formaţiei. „Eram extrem de dezorientată, nu ştiam ce să fac. Îmi doream un proiect solo, dar nu ştiam  de unde să încep pentru că ai nevoie de o echipă, nu poţi face totul singură”.

Maria Radu ne-a mărturisit că a trecut şi prin perioade grele. „A fost o perioadă în care eram tentată să mă las de muzică”.

La întrebarea lui Robert Tache Ce nu ştie Internetul despre tine?, Maria Radu mărturiseşte că a lucrat la check in şi îmbarcări, la aeroport. „Am lucrat 3 luni, dar m-au afară că nu ştiam pe cine să pup în fund”.

Despre o nouă posibilă participare la Eurovision, artista spune că „nu m-aş mai duce pentru că nu mai sunt interesată şi pentru că se ştie de la început cine câştigă. Singurul motiv pentru care aş mai lua în considerare acest lucru ar fi pentru a vedea reacţia publicului la piesa mea”.

Am vrea să încheiem postarea dar parcă nu ne vine s-o facem fără a pomeni de faptul că Maria ne-a promis prezenţa în studio în fiecare lună, şi asta mai ales pentru că a înteles că la HFM chiar este apreciată. Sigur, ne-a măgulit promisiunea însă nu suntem absurzi. Ce zici Maria, o dată la două luni? 😉

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Artisti, Cantareti și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s