Eugen Cristea şi Cristina Deleanu: „Noi nu ştim să ascultăm toate părţile. De ce trebuie să condamni fără să ştii?”

Cinstit, ne-am dorit foarte tare să-i aducem în studioul HFM pe Eugen Cristea şi Cristina Deleanu, doi actori extrem de îndrăgiţi ce formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din teatrul românesc. Şi probabil pentru c-a fost cuminte, Robert Tache a avut onoarea de a-i avea invitaţi la Internetul ştie tot?.

Din vorbă-n vorbă, discuţia din studio a ajuns şi la recunoaşterea pe care cei doi mari actori au primit-o dea lungul timpului. Cel puţin Robert aşa credea atunci când a întrebat de panoplia cu trofee: „Premiul nostru cel mai frumos este recunoştinţa oamenilor… pe stradă, de toate felurile, ne oprim de fiecare dată să vorbim cu ei – lucru învăţat de la Florin Piersic. Noi nu suntem «vedete de carton». Acestea, din păcate, abundă”, e de părere Eugen Cristea.

„Ce distruge cel mai mult în ţara asta este băşcălia. Înţelegem umorul de bună calitate, ironia, auto-ironia şi toate celelalte, dar băşcălia mi se pare că ne-a făcut să devenim un popor defect… şi mai ales la suflet”. Cam aşa sună regretele exprimate de Eugen Cristea.

Când vine însă vorba de radio, Robert descoperă lucruri pe care nici măcar internetul nu le ştia, sau n-a dorit să le consemneze dar care îl fac pe realizatorul emisiunii să-si umfle pieptul de mândrie, mai ales că e 100% de acord cu Eugen Cristea când acesta afirmă cu tărie: „Din tot ceea ce fac, pe primul loc rămâne radioul”.

Întrebaţi ce nu există despre domniile lor  pe internet, cei doi invitaţi speciali ai acestei ediţii mărturisesc:

Eugen Cristea: „Durerile pe care le purtăm cu eleganţă şi cu mândrie. O durere omenească pentru mine este mama mea de 91 de ani, este o grijă. Însă… cea mai mare durere este faptul că meritam amândoi o soartă mai bună.

Cristina Deleanu: „Cred că trebuie generalizat totuşi, oamenii trec prin viaţă ca gâsca prin apă – pentru ea este uşor, dar oamenii ar trebui să-şi dorească ceva mai mult de la viaţă. Această breaslă ar fi meritat un pic de altă soartă în societatea asta bulversată”.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Actori și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s