Şerban Damian: „Încearcă să mănânci cât trebuie, proporţional şi variat”

Ei bine dragilor, iată un nou domeniu pe care vi l-am adus în atenţie în această ediţie a emisiunii Internetul ştie tot?: medicina. Sau mă rog, o latură a ei, un aspect care merită însă toată atenţia noastră şi pe care, dacă l-am trata cu respectul cuvenit, multe dintre problemele noastre de sănătate ar dispărea ca prin minune. Ce s-o mai lungim. În studioul HFM, a luat loc, vreme de-o oră, ca invitat al lui Robert Tache, doctorul Şerban Damian. Maseur profesionist cu pregătire în masaj clasic (suedez) dar şi cunoscător al masajului shiatsu şi stretching, nutriţionist sportiv acreditat, preşedintele Ro Club Maraton. Pe scurt şi pe repede înainte, am enumerat doar câteva dintre domeniile de interes ale invitatului nostru,  Şerban Damian.

Prezenta pe net? Extrem de activă în condiţiile în care numărul site-urilor de care se ocupă este extrem de mare. doctor.info.ro, slabire.info.ro, superfit.ro, maraton.info.ro sunt doar câteva dintre site-urile gestionate de Şerban Damian.

Activitatea acestuia pe internet este zilnică, atât pe site-urile enumerate mai sus, dar şi pe facebook sau blogul personal acolo unde încearcă să aibe câte o postare în fiecare zi.

Iar dintre toate sporturile, dr. Şerban Damian a îndrăgit alergarea. Dar nu oricum ci mai ales atunci cand ea, alergarea, devine maraton. De altfel, invitatul nostru de azi a participat până în prezent la 17 maratoane pe două continente. „Cel mai mare club al alergătorilor amatori din ţară a fost întemeiat din dorinţa de a uni legal mai mulţi prieteni, şi am început să participăm la cât mai multe competiţii. Nici nu-mi trecea prin cap că o să ajungem aşa puternici, aşa de cunoscuţi pe internet”.

Şi totuşi… în condiţiile unei atât de prolifice activităţi internautice, mai există ceva despre care internetul să nu stie?  Iar răspunsul corect este… da 🙂

„Nu cred că ştie internetul că am o pasiune pentru producţie video. Vreau să duc mai departe această pasiune. Îmi doresc să produc nişte emisiuni pe internet despre nutriţie. Sper să iasă…”.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Doctori și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s