Tania Popa: „Bărbaţii sunt o specie neceseară la casa omului”

Ediția de astăzi a reprezentat încă o pată de culoare, în portofoliul lui Robert Tache. Invitata noastră este „vie” din toate punctele de vedere.  Actriţa Tania Popa a acceptat invitaţia noastră în studioul HFM 2.0.

Nu puţini sunt cei care o „trimit” pe Tania Popa înapoi în Chişinău, mai ales când aceasta ne critică. „Am rămas pentru că aici îmi place să-mi fac meseria. Totuşi, în Bucureşti, oamenii sunt răi, şi nu înţeleg de ce. E aşa de frumos să fii bun”, ne spune Tania.

Tot invitata noastră se declară „afoană” în ceea ce priveşte utilizarea internetului şi asta pentru că are un motiv destul de întemeiat: „Refuz să învăţ să umblu pe internet pentru că aş deveni dependentă”.

Pe cât de vorbăreaţă şi expansivă e, Tania ne face aproape să n-o credem atunci când ne spune că de „cum dă soarele mă transform într-o legumă. Când mă simt cel mai bine? Atunci când e iarnă şi nu e soare”.

O altă pasiune de-a Taniei, în afara de teatru, este… designul vestimentar. Are la activ 7 rochi de mireasă create (3 ale ei) şi încă o rochie în lucru.

O altă declaraţie destul interesantă ar fi că „Important este să ai şi câţiva duşmani, că altfel e cam suspect”, deși nouă, sincer, ne-a fost destul de dificil să ne imaginăm cine ar putea să n-o placă pe Tania :-).

Sporturile preferate ale Taniei sunt „înotul, atletismul şi ciclismul”, iar când spune asta își amintește cât de mult i-ar plăcea să participe şi la triatlon, fireşte la amatori. Optimismul Taniei e aproape molipsitor. „Am 39 de ani, iar în momentul acesta joc în cel de-al 39-lea rol din cariera mea”, încearcă Tania să îmbine parcursul ei cu viaţa profesională. Și, pe când se pregătea să-i pună punct, a venit poate cea mai mare provocare din viața ei profesională. Vinovată? Lia Bugnar. Locația? TNB. Povestea? Fata din curcubeu. Povestea unei prostituate ce-și duce iubiții de-o oră în cinematograful Curcubeu. Un spectacol epic cu o Tania Popa senzațională în rolul de rusoaică. Un spectacol făcut de Lia Bugnar special pentru Tania la dorința acesteia, un spectacol născut din dorința Taniei de a cânta rusește. Un succes pe care vi-l și ni-l recomandăm cu căldură 😉

Întrebată ce nu ştie internetul despre ea, aceasta ne povesteşte că „îmi place foarte mult să mă plimb cu bicicleta, dar acum sufăr foarte mult deoarece am uitat cifrul de la încuietoare”. Mai era și o chestie cu reclama la semințe dar se pare că treaba asta a rămas între ea și Robert ;-).

„Sunt feministă, dar bărbaţii sunt o specie necesară la casa omului”. Luăm chestia asta de bună atunci când vine de la o fată care și-a căutat fericirea în două căsnicii cu români pentru a descoperi că, basarabeancă fiind, cel mai bine te iubești dar și te cerți cu unul de același neam cu tine. Așa se face că, pentru Tania, fericirea are chipul unui basarabean 🙂

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Actori și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s