Andrei Păunescu: „Idealul este să faci un singur lucru… Însă pe acela să îl faci foarte bine”

Ei bine dragilor, iată-ne încă o dată având în studioul HFM un invitat de seamă. Numele lui de familie e imposibil să nu vă aducă în minte numeroase melodii, anumite momente din istoria României, când Cenaclul Flacăra aprindea în suflete a mii de români speranța: Păunescu. Însă nu Adrian ci Andrei.

Sub acordurile de chitară şirul întrebărilor începe să curgă.

Referitor la importanţa internetului în viaţa omului în anul 2012,  Andrei este ferm convins că altfel, acum, nu s-ar mai putea: „Dacă vrei să fi funcţional trebuie să foloseşti şi internetul. Chiar dacă nu vrei tu, internetul tot te preia”. Apoi discuţia ajunge la priorităţiile în viaţă, dupa ce specificăm că Andrei Păunescu este trecut de 40 de ani!!! „Cam asta ar trebui să fie ordinea… să fi tată, bunic, logodnic şi eventual soț”, zice zâmbind invitatul nostru căruia, de pe lista asta, nu-i mai trebuie să bifeze decât chestia cu soțul!

„După ce s-au mai liniştit apele în România, după ’89, a venit cineva mine care lucra la compania de telefonie, cum s-o fi chemat ea, că nu-mi amintesc, şi mi-a spus cum a pus microfoane şi tehnologie de ultimă generaţie la mine în casă pentru a fi ascultaţi.

Cât despre Cenaclu și despre prigoana din ultimii ani ai comunismului mioritic: „Şi lor le plăcea, aici vorbesc inclusiv despre militienii care trebuiau să se poarte într-un anumit fel la Cenaclu”.

Andrei îşi numeşte tatăl „un fenomen istoric şi literar… un vulcan”. Ca pe carte: „Calendarul unui vulcan – Supravieţuirea lui Adrian Păunescu

„Aş vrea să fiu unul care face un singur lucru şi bine, din păcate nu s-a putut. Nu spun ca nu fac bine ceea ce fac, dar idealul este să faci un singur lucru şi bun”.

I-am pregătit şi noi o surpriză invitatului nostru. O filmare (amator) din timpul unui curs la Facultatea de Jurnalism, Comunicare şi Relaţii Publice unde Andrei Păunescu se găsește alături de tatăl său, Adrian Păunescu şi de Mihai Nacu și unde au susținut, spre deliciul celor prezenți la curs, un mic recital marca Păunescu. De astă dată, Adrian Păunescu!

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Cantareti, Scriitori și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s