Irina-Margareta Nistor: „Cred că idealul e să existe un echilibru. Este atât de greu să aduni lucruri frumoase”

Hai să mai lansăm un concept, hai să mai schimbăm o regulă. Căci, ori de câte ori spui „O mare voce a României”, te gândești automat la cineva, indiferent dacă e femeie sau bărbat dar care obligatoriu cântă. Şi noi venim, candid, şi întrebăm nevinovat… De ce? Nu  poate fi şi o voce pe care o recunoști nu dintr-o mie ci din aproape 20 de milioane ca fiind „a ei”, nu poate, zic, vocea asta să fie şi ea a României? Păi, vorba lui Dem Rădulescu într-unul din seria B.D., ba spa! Ce s-o mai lungim. Irina-Margareta Nistor s-a aflat în studioul HFM! Un adevărat motiv de mândrie.

Ediţia a început cu o întrebare la care nu găseam răspunsul pe internet: „Ce flori vă plac?”

„Mai bine vă spun ce flori nu-mi plac, cele care miros foarte puternic”.

Robert Tache a respirat uşurat şi a scos un buchet de trandafiri roşii pentru aniversarea care a avut loc pe data de 26 martie… flori care nu au un miros puternic… aşa că putem bifa şi această iniţiativă drept un succes. Cu această ocazie, îi urăm şi aici încă o dată „La multi ani”, sănătate şi tot ceea ce-şi propune să devină realitate.

Tot în acestă ediţie aflăm că nu are blog, şi mai nou o problemă atunci când vine vorba de culorile preferate … De exemplu, „de la 18 ani eu port violet, acum l-au luat toţi” 🙂

Noroc cu noi jurnaliştii zic, căci în felul acesta invitata noastră e nevoită să-şi amintească o mulţime de lucruri din perioada în care vocea ei era și a lui Chuck Norris si a Juliei Roberts: „Până aseară nu m-am gândit niciodată că locul, casa în care traduceam era la doi paşi de casa lui Ceauşescu”.

„Am primit o medalie din partea Muzeului Ţăranului Român cu chipul lui Carol I, am fost foarte mândră… de fapt a fost singura  dată când am primit un alt premiu în afară de premiile de la școală”. Şi din când în când, la ocazii speciale, îi place s-o poarte.

Cât despre ceaiul tradiţional al emisiunii nici nu s-a pus problema: „Cafeaua turcească, foarte tare, fără zahăr, asta e preferata mea. Ceai beau doar la nevoie. Iar acum nu e 🙂 Cred că asta ştiu cel mai bine să gătesc. Apropo: În America se fac filmele bune şi cafeaua proastă”.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Critici de film și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s