Vlad Rădescu: „Sunt un perfecţionist… nu un «manager pus pe harţă»”

Că Robert a avut emoții privind sosirea invitatului în studioul HFM, e pe undeva de înțeles: el mereu are emoții înainte de începerea emisiunii. Însă de acestă dată, emoțiile mai mari le-a avut producătorul emisiunii, Ciprian Vasilescu. Şi asta pentru că invitatul nostru este, într-un fel, naşul său spiritual, fără a se chema totuşi Ciprian. Cum e posibil? Simplu, atunci când invitatul tău este… Vlad Rădescu, Ciprian Porumbescu cinematografiei româneşti. Un actor de excepţie, cu o experienţă în teatru şi în film cum puţini în ziua de astăzi mai au. Este de asemeni şi un profesor extraordinar, şi pariem că studenţii Universităţii Spiru Haret devorează fiecare informaţie transmisă de domnia sa.

Şi ca de fiecare dată şirul întrebărilor începe să curgă. Un prim exemplu ar fi referitor la importanţa internetului pentru omenire. „Este chiar prea important, încet, încet devine un surogat de comunicare„.

Mai află şi că domnului Rădescu nu-i place sub nici un fel orezul cu lapte, ceva – ceva este la mijloc… „Doamne fereşte de a fi în situaţia de a mânca orez cu lapte, dacă se întâmplă aşa ceva … înseamnă că este ceva foarte grav„.

După anul 1994, invitatul nostru a avut din ce în ce mai multe solicitări de a juca în filme străine unde l-a interpretat şi pe Otto von Bismarck. „E formidabil să descoperi că ai asemenea obiective asemănătoare, performanţe, cât şi o cultură comună, dar şi cât de împortant este teatrul pentru un actor de film. Ce să fac… sunt abonat la eroi„.

Una din nemulţumirile mele este legată de maturizarea mea, din punct de vedere fizic, am înaintat în vârstă şi figura mea a devenit una mai dură„.

Sunt catalogat în presă drept «rău şi bogat», chestie care mi se trage de la rolurile pe care le-am interpretat în ultimul timp în telenovele. De fapt, în realitate, acest lucru nu este adevărat, mai degrabă sunt bun şi sărac. Sunt un perfecţionist, nu un «manager pus pe harţă»”.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Actori și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vlad Rădescu: „Sunt un perfecţionist… nu un «manager pus pe harţă»”

  1. Geo zice:

    Siiigur că da. Şi modestia e o caracteristică a domniei sale 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s