Cristian Toma: „Vă spun doar atât: mici, operă şi ploaie. Ce poate ieşi de aici?”

It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life…it’s a new show! De fapt același însă schimbam invitații cu o viteză teribilă :))

Ediţia de astăzi a adus în studioul HFM dar și la TVH 2.0 (sic!) un actor şi un foarte bun profesor al scenei româneşti de teatru, Cristian Toma, vedeta sitcom-ului Arestat la domiciliu.

Sigur, în raport cu internetul, invitatul nostru are unele îndoieli: „Nu ştiu dacă internetul ştie chiar tot despre mine, este posibil să îi mai scape câte ceva. Este greu să ţii pasul şi să notezi tot ce ai ca şi activitate ca să apară pe internet„.

Tânărul actor, dar deja experimentat în această meserie, Cristi Toma are şi o trupă de teatru ce-i poartă numele. „A luat fiinţă acum trei ani pentru că pur şi simplu era nevoie de ea. Am în echipă actori tineri (cei care au fost la mine la clasă, dar şi cei din promoţiile trecute). Avem un proiect foarte pretențios «Visul unei nopţi de vară», dar cu o variantă modificată, îndrăzneață, cu muzică live. Am vrut să păstrez latura clasică, dar să aduc şi o latură modernă. Repetiţiile pentru acest spectacol le-am făcut în aer liber, în parc, pentru că am preferat ca actorii să se audă. Consider că dacă vocile lor se vor auzi în aer liber, atunci cu siguranţă se vor auzi şi pe scenă„.

Cristi consideră că „tinerii actori din ziua de astăzi nu se aud pe scenă. Există o delăsare a lor, au senzaţia că pot face performanţă cu nopți, pierdute, cu tutun şi alcool… Nu merge așa… teatrul este răzbunător„.

O altă dezvăluire a fost că el nu pune note la clasă! „Este foarte greu să pui note unor actori, mai degrabă calificative„.

Cât despre ce nu știe net-ul… : „Am în derulare două proiecte, două premiere. Unul se numește „D’ale carnavalului” de I.L. Caragiale – un proiect la care țin extrem de mult mai ales pentru ca îl respect enorm pe cel care a fost Caragiale. Montez acest spectacol nu pentru concurență, ci pentru sufletul meu. O distribuţie aleasă pe sprânceană, cu actori tineri, talentaţi şi cu roluri grele. Vă spun doar atât… mici, operă, ploaie. Ce poate ieși de aici?

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Actori și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s