Silviu Biriş: „Nu-mi place să fac compromisuri. Este din ce în ce mai greu să fii o persoană verticală”

Începutul săptămânii l-a adus în studioul HFM pe îndrăgitul actor Silviu Biriş, o persoană plăcută de toată lumea, respectată atât în lumea artelor vizuale, cât şi a muzicii româneşti.

Şi pentru că emisiunea este una de mărturisiri şi aduceri aminte, nici de data aceasta nu facem excepţie de la regulă.

„Trebuie să dăm prioritate lucrurilor importante. Alergăm după 10 lucruri şi riscăm să nu facem nimic bine”.

„Eu nu sunt omul care să-mi pun «pană şi tichie de mărgăritar»”.

„Lumea asta virtuală este una care te prinde cu totul, nici nu conştientizezi cât de repede trece timpul”.

Apropo de Facebook, Silviu Biriş mărturiseşte: „Le verific în fiecare zi (email-ul şi Facebook-ul). Ţin contactul cu publicul meu, de acolo mai apar şi contracte. E drept că, uneori, ca orice persoană publică sunt şi înjurat …”.

La capitolul „bârfă”… „Comentez, dar nu bârfesc. Am făcut de vreo două ori rău în viaţa mea, am fost nevoit s-o fac! În momentul în care sunt călcat pe bătături nu pot să nu reacţionez. Nu suport nedreptatea! Am luat atitudine inclusiv pe reţelele sociale împotriva nedreptăţilor…”.

Pe pagina oficiala a lui Silviu Biriş acesta mărturiseşte: „Un actor poate trăi fără să joace, dar trăieşte «prost şi trist». Suntem unii dintre puţinii indivizi ai societăţii care suferă imens atunci când nu muncesc. Dă-i actorului să joace, să mucească şi este cel mai fericit. Aceasta este vocaţia noastră. Consider că nu este o meserie, este un mod de viaţă, un destin”.

Aproape toată lumea îl consideră pe Silviu, băiatul Vetei Biriş. Sigur, acest lucru nu-i adevărat însă cei doi sunt totuşi rude, Veta fiind mătuşa lui Silviu. Ba chiar mai mult, cei doi sunt, dincolo de rude, foarte buni prieteni, Silviu prețuind-o foarte mult: „Suntem doi artişti care și-au urmat fiecare drumul în carieră. Am avut o ofertă  să mergem împreună într-un spectacol în Israel, ea însă n-a vrut să părăsească Capitala”.

Firesc, a sosit momentul, în emisiune, ca Silviu Biriş sa spună ce nu ştia netul despre el până la momentul în care a acceptat invitaţia noastră: „Nu sunt materialist, interesat, nu-mi place să fac compromisuri. Sincer îmi vine să plâng! Este din ce în ce mai greu să fi o persoană verticală”.

Acest articol a fost publicat în Actori și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu