DISTINTO: „A existat un public căruia îi era „foame” de operă înainte de ’90. Se difuza la TV. Nici acum publicul nu a dispărut”

Tocmai s-a mai scurs o ediţie a emisiunii Internetul ştie tot?

Din ciclul să fie oricâți invitați dar să fie de valoare, azi n-am avut un singur invitat ci trei – Tavi (tenor), Marius (tenor) şi Mihai (bas) – într-un cuvânt DISTINTO.

DISTINTO: „Bun pentru bărbaţi dacă îl ascultă femeile”

Aceşti distinşi domni vor susţine un concert la sala Savoy a Teatrului “C. Tanase”, în data de 15 martie 2012, orele 19, spectacolul intitulat “Cu dragoste, Distinto”- Ţinem să specificăm că TVH 2.0 și HFM 2.0 sunt parteneri media la acest eveniment. Şi ne mândrim cu asta!

Şi, pentru ca aşa se întâmpla mereu în emisiune, limbile au început uşor-uşor să se dezlege, suficient cât să începem să aflăm ce nu știe netul despre trupa Distinto.

„În 2008 a fost un moment extrem de important pentru noi. Am cântat în deschiderea turneului lui Julio Iglesias – dar mai interesant e faptul că în cariera sa de 40 de ani nu acceptat niciun artist să îi cânte în deschidere. Iată că noi suntem singura trupă care a fost acceptată de Julio Iglesias”.

„Noi facem şi alte lucruri profesionale în afara trupei, dar nu putem spune că dăm pe afară şi oferim totul din casă”.

Toţi cei trei membri au conturi de Facebook şi chiar sunt destul de activi. Interesant este că pagina lui Mihai este gestionată de, atenție, soția sa!

Legat de pop-opera

„Tinde să devină un gen prin însăşi esenţa lui. Ni s-a spus odată că aducem o blasfemie la adresa operei, dar un „tată” al acestui gen a fost chiar Pavarotti. În România acest gen a părut ca o necesitate. Dar acest gen nu este deloc uşor, este complex, dificil. Scopul nostru este să apropiem publicul ce iubeşte opera de pop şi invers. Adolescenții, după ce ascultă un concert de-al nostru, să se ducă la Operă şi să recunoască aria… „Ştiu piesa asta, am auzit-o la DISTINTO„”.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Cantareti și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s