Sebastian Lăzăroiu: „Este o aparenţă că sunt un om dur. În liceu scriam poezii de dragoste. Acum scriu romane. Tot de dragoste.”

O ediţie pregătită cu mult tact, în care vom încerca să aflăm cât mai multe informaţii despre invitatul special de astăzi. Robert Tache se pricepe de minune să convingă o persoană să vobească deschis…

„Acesta este un blog adevărat!”, zice Sebastian Lăzăroiu făcând referire la propriul său blog pe care se poate citi doar atât: „În curând” .

O personalitate destul de activă pe site-ul de socializare Facebook

Despre mult controversata „Albă ca Zăpada” Sebastian Lăzăroiu comentează:

„De ce nu faci tu Albă ca Zăpada, m-au întrebat mulți. De multe ori lumea mă suspectează că eu creez premizele şi după aceea tot eu lucrez la realizarea lor, ceea ce nu este deloc adevărat. De asemenea, nu cred în partidele realizate de un om, cred în partidele construite de jos în sus”

La întrebarea ce nu știe internetul despre Sebastian Lăzăroiu, acesta a răspuns: ” Mi-am expus puţin viaţa privată. Când eşti total ermetic poţi fi invadat la un moment dat de mulţi oameni. Este o aparenţă că sunt un om dur, spre exemplu în liceu scriam poezii de dragoste. Iar acum scriu romane de dragoste.”

Rămâne ca invitatul emisiunii să-şi ţină promisiunea făcută în fața ascultătorilor şi telespectatorilor şi să ofere echipei de la Internetul ştie tot? fotografia cu domnia sa făcută în ziua în care s-a gândit pentru prima oară la Albă ca Zăpada, varianta politico-dâmboviţeană. Cum o primim, cum ajunge pe blog!

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în Politicieni și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s